Zëvendësministri i Kulturës, Vlladimir Lazovski në vizitë pune në Bullgari

Zëvendësministri i Kulturës, Vlladimir Lazovski ka qëndruar në vizitë dyditore në Stara Zagora – Bullgari, ku mori pjesë ne Festivalin e 49-të të Operës dhe Baletit FOBI...

zamenik_sasko_i_nora

Në këtë Festival mori pjesë edhe Opera dhe Baleti i Maqedonisë me operën komike “Berberi i Seviljes”.

sevilski_berberin

Llazovski ka zhvilluar takim me drejtorin e Operës Shtetërore të Stara Zagorës, Ognjan Draganov dhe me drejtorin e Qendrën Informative-Kulturore të Maqedonisë në Sofje, Sashko Nasev.

Zëvendësministri ka zhvilluar takim edhe me zëvendësministrat e Kulturës të Bullgarisë, Amelija Gesheva dhe Rumen Dimitrov.

Në kuadër të kësaj vizite, u nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim ndërmjet OBM dhe Operës Shtetërore në Stara Zagora.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia