Mbahen „Dallgëzimet e Vapcarovit“, në Dellçevë

Në Dellçevë, për herë të 10-të u mbajt manifestimi „Dallgëzimet e Vapcarovit“ në të cilin me krijimet e tyre u prezantuan autorë nga Dellçeva...

thumbnail_1


„Dallgëzimet e Vapcarovit“ këtë vit mbahen në dy pjesë. Në pjesën e parë u realizua i ashtuquajturi „Karvan i Vapcarovit“ në të cilin ndoqëm lexim letrar në interpretim të anëtarëve të Klubit letrar i cili punon në përbërje të Shtëpisë së Kulturës në Dellçevë. Me krijime të veta u prezantuan edhe nxënësit e nëntëvjeçareve „Vanço Përqe “ dhe  “Shën Kliment Ohridski”

Pjesa e dytë e manifestimit „Dallgëzimet e Vapcarovit“ do të realizohet me vizitën e vendlindjes së Nikolla Jonkov Vapcarov dhe me këmbim të leximores popullore nga Bllagoevgradi, Bullgari.

„Dallgëzimet e Vapcarovit“ edhe këtë vit mbahen me mbështetje të Ministrisë së Kulturës.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia