Shpallet Konkursi për manifestimin “Qyteti i Kulturës”

Ministria e Kulturës sot (4 dhjetor 2018) në gazetat ditore “Nova Makedonija” dhe “Lajm” si dhe në ueb faqen e saj e ka shpallur Konkursin për financimin e projekteve me interes nacional, manifestimin “Qyteti i Kulturës” ...

Logo_novo_1

Në Konkurs mund të marrin pjesë komunat e Republikës së Maqedonisë, me përjashtim të Qytetit të Shkupi dhe komunave që janë pjesë e Qytetit të Shkupit.

Prioritetet, kriteret dhe matësit,  në bazë të të cilave do të kryhet vlerësimi i projekteve, i përmban Fletëparaqitja, që është pjesë përbërëse e Konkursit dhe e cila është publikuar në ueb faqen e Ministrisë së Kulturës (www.kultura.gov.mk).

Konkursi do të zgjasë deri më 4 janar të vitit 2019.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia