Mirënjohje për ministrin e Kulturës, Asaf Ademi dhe për Ministrinë e Kulturës prej Shoqatës “Jeni jol”

Shoqata Kulturore-Informative që e kultivon kulturën turke në Republikën e Maqedonisë “Jeni jol” mbrëmë në hotelin “Holidej In” e ka kremtuar jubileun e saj 70-vjeçar ...

YENI_YOL_1

Me këtë rast, në solemnitetin që u organizua në nder të këtij jubileu, u ndanë edhe mirënjohje për ndihmëtarët e punës së kësaj organizate.

Mirënjohje për kontribut në zhvillimin e Shoqatës “Jeni jol” ka marrë edhe Ministria e Kulturës, respektivisht ministri i Kulturës, Asaj Ademi, për përkrahjen e tij të aktiviteteve të kësaj organizate joqeveritare të turqve në Maqedoni, që njëherësh është organizata më e vjetër e këtij lloji.

YENI_YOL_2
Në këtë solemnitet, përveç ndarjes së mirënjohjeve është mbajtur edhe koncert muzikor. Realizimi i kësaj ngjarje është përkrahur në kuadër të projektit të Ministrisë së Kulturës “Vala e re kulturore”.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia