Hapja e ekspozitës ndërkombëtare të fotografive „Fotomedia 2018“

Të shtunën (10 nëntor), në ora 20, në Çifte Hamam do të hapet ekspozita ndërkombëtare e fotografive „Fotomedia 2018“, nën organizimin e Foto – klubit „Elema“ ...

FOTOMEDIA___2018_POKANA_100x200mm-01

„Fotomedia“ paraqet bienale ndërkombëtare të artit fotografik me karakter garues. Organizimi bëhet nga Foto – klubi „Elema 1962” nga Shkupi, mbështetet nga Lidhja-Lidhja e Maqedonisë, dhe është nën patronazhin e Asociacionit Ndërkombëtartë Fotografisë– FIAP. Fitues i çmimit Gran pri për këtë vit është fotografi i njohur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Alen Likari (Alain Licari).

Ky edicion i 16 –të i  „Fotomedia“ mbështetet nga: Ministria e Kulturës, Galeria Nacionale e Maqedonisë dhe Qyteti i Shkupit.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia