Metoda“ –shfaqje e re në teatrin e Ohrit

Teatri Popullor i Ohrit, nesër më 10 nëntor, në ora 20 do ta japë premierën e shfaqjes 
„Metoda“ nga Zhordi Galseran, me regji të Irina Sterijovska ...

__1

„Metoda“ është tregim për botën e re plot me kurthe, mashtrime dhe pritje të mëdha. Botë në të cilën gjithçka është në dispozicion nëse paguhet çmimi i vërtetë. Këtu ndjenjat e njeriut janë valutë me të cilën tregtohet shumë lehtë.
Ekipin e aktorëve të shfaqjes e përbëjnë: Strezo Stamatovski, Ivica Conev,Elizabeta Stefanovska dhe Jakov Spasov. Zgjidhja ideore për skenografinë është e Stefan Spirovskit, ndërsa kostumografia është e Ana Krkuleska - Poposka. Përzgjedhjen e muzikës e ka bërë Irena Sterijoska, ndërsa kompozitor i temës „Tango Mastergame” është Ermal Mehmeti.
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia