Në OBM shfaqet opera “Kavaleria rustikana”

Në skenën e Operës dhe Baletit Maqedonas sonte (10 tetor) do të shfaqet opera “Kavaleria rustikana”, nga kompozitori italian Pjetro Maskanji ...

Kavalerija_Rustikana_1

Me regji nga Xhandomeniko Vakari dhe dirigjimin e Ivan Eminoviqit, në shfaqje do të interpretojnë solistët Pavlina Novakova, Zoran Sotirov, Riste Velkov, Nikolina Janevskaa dhe Marika Popoviq. Do të marrë pjesë edhe kori dhe orkestra e OBM.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia