„Urbanizëm i pa-definuar “ ekspozitë në Prilep

Në Galerinë e Artit pranë Qendrës së Kulturës “Marko Cepenkov” në Prilep, sot (10tetor) në orën 18 do të hapet ekspozita “Urbanizëm i pa-definuar” me autorë Katerina Despot dhe Vaska Sandeva ...

__

Ekspozita, që realizohet me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, do të qëndrojë e hapur për vizitorët deri më 23 tetor.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia