Koncert i xhazit në Qendrën e Kulturës “Beli Mugri” në Koçani

Në Qendrën e Kulturës “Beli Mugri” (“Agimet e bardha”) në Koçani sot (9 tetor), duke filluar prej orës 19, do të performojë me koncert bendi muzikor “Bras kuinteti maqedonas” ...

koncert_vo_Kocani

Ky bend muzikor përbëhet nga: Dragan Mladenoski dhe Aleksandar Zlateski në bori, Antonio Kostevski në horna, Dimçe Belçovski në trombë dhe Aleksandër Niniq në tub. Në program janë veprat e autorëve: Penela, Hendi, Gershvin, Blejk, Roberts, Kompanek, Hauard, Debisi dhe Vonder.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia