Ekspozita e fotografive “Amazona peruane” në Kumanovë

“Amazona peruane” titullohet ekspozita e fotografive që do të hapet sonte në orën 19:30 në Galerinë e Arteve pranë Muzeut të Kumanovës ...

Peruanska_amazonija

Në kuadër të kësaj ekspozite, që realizohet në bashkëpunim me Konsullin e Nderit të Perusë në Maqedoni, do të vendosen 60 fotografi nga 18 autorë, që paraqet kulturën tradicionale të kombeve të Amazonës. Fotografitë dëshmojnë për jetën pranë lumit të Amazonës, që praktikisht është e pandryshueshme me shekuj për shkak të  marrëdhënieve harmonike të këtyre bashkësive me mjedisin jetësor.

Ekspozita, të cilën e përgatitën punonjësit Elena Rafajlovska dhe Marjan Jaglikovski, në Kumanovë do të qëndrojë e hapur deri më 19 tetor.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia