Термини за полагање на лекторскиот испит во октомври

Во согласност со член 3 став 2 од Правилникот за начинот на полагањето на испитот за добивање лекторска лиценца и за Програмата за испитот,  Комисијата за полагање испит за лектор достави термини за консултации за октомври 2018 г. за лицата заинтересирани за полагање на лекторскиот испит ... 

Членовите на Комисијата за полагање испит за лектор во определените термини ќе 
бидат достапни во нивните кабинети.
 
проф.д-р. Искра Пановска-Димкова (Филолошки факултет): 17.10.2018: 11:30-12:30 часот
проф. д-р. Симон Саздов (Филолошки факултет): 19.10.2018: 11:30-12:30 часот
проф.д-р. Катица Трајкова (Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“: 10.10.2018: 10:00-11:00 часот
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia