Oraret për provimin për lektor për muajin tetor

Në pajtim me nenin 3, paragrafi 2 nga Rregullorja për mënyrën e dhënies së provimit për të marrë licencë për lektor dhe për Programin e provimit, Komisioni për dhënien e provimit për lektor/e ka paraqitur orarin për konsultime për muajin tetor për personat e interesuar për të hyrë në provimin për lektore ...

Anëtarët e Komisionit për kalimin e provimit për lektor në oraret e përcaktuara do të jenë në dispozicion në kabinetet e tyre.

Prof Dr. Iskra Panovska-Dimkova (Fakulteti i Filologjisë): 17.10 2018, prej orës 11:30-12:30;

Prof Dr. Simon Sazdov (Fakulteti i Filologjisë): 19.10.2018, prej orës 11:30-12:30;

Prof Dr. Katica Trajkova (Instituti i Gjuhës Maqedonase “Kërste Misirkov”): 10.10. 2018, prej orës 10:00-11:00;

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia