Ekspozitë etnologjike me çanta të endura nga Kumanova

Në Galerinë e Artit pranë Muzeut të Kumanovës sot në orën 19:30 do të hapet ekspozita etnologjike “Tradita e endur nëpër çanta” ...

____

Në kuadër të ekspozitës dashamirët e trashëgimisë kulturore etnologjike do të mund të vizitojnë 50 eksponate çantash të endura, të punuara me lesh nga zona e Kumanovës dhe Kratovës.

Autore e ekspozitës, që realizohet me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, është Valentina Ilievska, kustose etnologe.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia