Ново фоаје и нова покривна конструкција во Tеатарот Kомедија

Театарот Комедија ја започна новата театарска сезона со делумно реновирање на внатрешноста на објектот во кој функционира оваа установа...

Со финансиска поддршка од Министерството за култура, извршено е менување на покривната конструкција на Театарот, како и менување на подот во фоајето, бојадисување на фоајето и на гледалиштето, поставување нови врати, завеси и слично.

renoviranje_na_Teatar_komedija
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia