Foaje dhe konstruksion i ri i çatisë në Teatrin Komedia

Teatri Komedia e ka filluar sezonin e ri teatral me renovim të pjesshëm të brendësisë së objektit në të cilin funksionin ky teatër...

Me përkrahjen financiare të Ministrisë së Kulturës, është kryer ndërrimi i konstruksionit të çatisë së Teatrit, si dhe ndërrimi i dyshemesë në foaje, ngjyrosja e të njëjtës dhe janë vendosur dyer dhe perde të reja dhe ngjashëm

renoviranje_na_Teatar_komedija
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia