Ekspozitë e Stefan Shashkovit në Demir Hisar

Në shtëpinë e Kulturës “Ilinden” në Demir Hisat sonte (13 shtator) në orën 20 do të hapet ekspozita e ciklit të fotografive e titulluar “Ka një vend” e artistit vizual Stefan Shashkov, në kuadër të manifestimit Demir Hisari – Qyteti i kulturës në vitin 2018...

 Në këtë ekspozitë do të prezantohen 50 fotografi të punuara në rrethin e Demir Hisarit. Përcaktimi tematik përbëhet prej prezantimit të luleve dhe peisazheve ambientale të shfaqura në periudha të ndryshme brenda vitit.

__

 

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia