“Liqeni i Mjelmave” në Plovdiv

Më 13 dhe 14 shtator në Plovdiv të Republikës së Bullgarisë, në kuadër të festivalit “Opera open”, do të jepet baleti i famshëm klasik i P.I. Cajkovki “Liqeni i Mjelmave” me mysafirë solistë nga teatri Bolshoj, të cilët do të ngjiten me trupën e ansamblit te baletit të Operës dhe Baletit të Maqedonisë. Dirigjente është Bisera Cadllovska.

Kjo shfaqje ishte caktuar për datën 26 korrik, por për shkak të kushteve kohore u caktua për 13 shtator. Për shkak të interesit të madh, është caktuar edhe një shfaqe, e cila do të jepet më 14 shtator.

lebedovo

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia