Ekspozita “Manaki – etnologjia dhe antropologjia vizuale” në Dubrovnik

Si rezultat i bashkëpunimit të Entit për Mbrojtjen e Monumenteve Kulturore dhe Muzeut – Manastir me Muzetë e Dubrovnikut, sonte (12 shtator) në orën 19, në Muzeun Etnografik “Rupe” në Dubrovnik do të hapet ekspozita “Manaki – etnologjia dhe antropologjia vizuale”...

14

Në kuadër të kësaj ekspozite, kustosi Nada Zhenevska- Braciq nga Enti dhe Muzeu – Manastir do të mbajë ligjëratë për krijimtarinë e vëllezërve Manaki që ka të bëjë me shumë sfera nga jeta shoqërore dhe kulturore në Maqedoni dhe e cila është me rëndësi të madhe për trashëgiminë kulturore të Maqedonisë.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia