Kumtesë për ndarjen e Çmimit Shtetëror “Nëna Terezë” në vitin 2018

Në pajtim me Ligjin për ndarjen e çmimeve shtetërore (Gazeta Zyrtare e RM-së, nr. 52/06), Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ndarjen e çmimeve shtetërore (Gazeta Zyrtare e RM-së, nr. 54/07 dhe 74/12) dhe Rregullores për punën e Këshillit për ndarjen e Çmimit shtetëror “Nënë Tereza”, Këshilli në mbledhjen e mbajtur më dt. 13 qershor 2018 solli:

Vendim për ndarjen e Çmimit Shtetëror “Nëna Terezë” në vitin 2018 

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia