Në shtëpinë e Rebevcit, ekspozitë e pikturës maqedonase (1950-1965)

Të premten (10 gusht) në orën 20 në shtëpinë e Robevcit në Ohër, do të hapet ekspozita Antologjia II (piktura maqedonase 1950-1965) - një përzgjedhje e veprave nga përmbledhja e Artit Bashkëkohor pranë Entit për Mbrojtjen e Monumenteve të Kulturës dhe Muzeut – Ohër ...

Ohrid_izlozba_-_Robevci

Në kuadër të ekspozitës do të paraqiten veprat e Petar Mazev, Dragutin Avramovski – Gute,  Borko Lazeski,  Ivan Vellkov, Spase Kunoski,  Tomo Shijak, Dimitar Kondovski, Mile Korubin, Lubodrag Marinkoviq–Penkin, Borislav Trajkovski, Vanço Georgiev, Jovan Dimoski, Trajçe Nikollovski dhe Josif Trajkovski.

Ekspozita, për vizitorët, do të jetë e hapur deri më 4 tetor.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia