Koncerte dhe ekspozita sot dhe nesër në “Verën e Ohrit”

Programi muzikor i “Verës së Ohrit” për sonte ofron koncert dhe muzikë kamertale, titulluar “Mbrëmje e muzikës kamertale me ansamblin Ignjac Fuks” nga Kroacia ...

Ohridsko_leto_09.08

Në këtë koncert, që do të zhvillohet në katedralen e kishës “Shën Sofia”, duke filluar nga ora 21, do të paraqiten violinistet Frosina Bogdanoska dhe Hërvoje Filips, kontrabasistin Ilin Dime Dimovski, oboisti dhe klarinetisti Dario Golçiq. Në program janë veprat e Aleksandar Arutinuian, Sergej Prokofjev dhe Johan Mihael Hajdën.

Nesër, në vendin e njëjtë, koncert do të mbajë Robert Bisha nga Shqipëria, pianist dhe kompozitor i talentuar, improvizues gjenial dhe një nga multi-instrumentistët më të talentuar sot. Muzika e tij është bashkëkohore, me elemente të xhezit avangard.

Kalina_Slika_

Në Qendrën e Kulturës “Grigor Përliçev”, nesër, duke filluar prej orës 21, do të hapet ekspozita e veprave të Kalina Brajkovskës “Prapa Ylberit”.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia