Filloi rikonstruktimi i Qendrës së Kulturës “Agimet e bardha” (Beli Mugri) në Koçan

Me mbështetjen financiare të Ministrisë së Kulturës kanë filluar aktivitetet e ndërtimit për rikonstruktimin e Qendrës së Kulturës “Agimet e bardha” (Beli Mugri) në Koçan ...

Beli_mugri

Sipas projektit, që do të realizohet në disa faza, është parashikuar rikonstruktimi i pjesës së jashtme të objektit, që përfshin zëvendësimin e dyerve dhe dritareve, thellimin e platformës në hyrje, ndryshimin e konstruksionit të dyshemesë së hyrjes lindore dhe ballkoneve.

Kocani

Më pas do të rikonstruktohet çatia dhe e tërë ndërtesa do të plotësohet me fasadë termoizoluese dhe ndriçim adekuat. Pas përfundimit të rikonstruksionit të pjesës së jashtme të objektit, që përbën në vetvete një simbol për Koçanin, do të vijohet edhe me aktivitetet për sanimin e pjesëve kritike në brendësinë e këtij institucioni të kulturës.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia