Изложба „Скендербег низ фотографии и документи“ во Кичево

„Скендербег низ фотографии и документи“ е насловена изложбата на фотографии која денеска ќе биде отворена во музејот „Западна Македонија во НОВ“ во Кичево ...

Skenderbeg_4

Во рамки на изложбата чиј автор е г. Илми Велиу ќе бидат презентирани 54 колор фотографии  кои се резултат на научно истражувачката дејност на авторот.

Изложбата во музејот ќе биде поставена до 24 август, а посетителите ќе можат да ја погледнат секој работен ден од 9 до 15 часот.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia