Mbrëmje hungareze në Prilep

Në ambientin pranë Kullës së sahatit në Prilep, sot në orën 20.30 do të mbahet Mbrëmja hungareze, në të cilën do të interpretojnë orkestra “Fokosh” dhe grupi folklorik “Selence” ...

Ungarska_vecer

Bëhet fjalë për orkestrën dhe grupi folklorik me origjinë nga Beçej, Vojvodina, dhe të cilët  deri tani kanë dhënë shfaqje në shumë vende dhe janë fitues të një sërë çmimeve.

Shfaqjen e organizon Qendra e Kulturës e Prilepit “Marko Cepenkov”, në bashkëpunim me Shoqërinë e Hungarezëve “Telehaz” dhe Ambasadën e Hungarisë në Republikën e Maqedonisë.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia