Информативни сесии за Програмата „Креативна Европа на Европската унија“ – јули 2018 година

CREATIVE_EUROPE

Ве известуваме дека  Министерството за култура и Агенцијата  за филм во соработка со Делегацијата на Европската Унија и ЕУ Инфо центарот во Скопје, општините: Куманово, Битола, Тетово, Струмица и Охрид, ЕУ Инфо точките во Куманово, Битола, Тетово, Струмица и Охрид организираат „Информативни сесии за програмата Креативна Европа“

Линк за преземање на програмата и распоред на настаните...

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia