Sesione informative për Programin “Evropa kreative e Bashkimit Evropian” – korrik 2018

CREATIVE_EUROPE

Ju informojmë se Ministria e Kulturës dhe Agjencia e filmit në bashkëpunim me Delegacionin e Bashkimit Evropian dhe Info-qendrën e BE-së në Shkup, komunat: Kumanovë, Manastir, Tetovë, Strumicë dhe Ohër, Info pikat e BE-së në Kumanovë, Manastir, Tetovë, Strumicë dhe Ohër organizojnë “ Sesione informative për programin Evropa Kreative”.

Link

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia