Dy koncerte në kuadër të “Verës së Shkupit”

Në Suli An sonte, në kuadër të “Verës së Shkupit” në koncert do të performojnë bendet “Setstet” dhe “Fajting vinmils”. Ata do të performojnë me veprën “In C” që së bashku e kanë adaptuar nga kompozitori gjerman, Teri Rajli ...

soopstenie

Neo xhez-grupi “Setstet” (Sethstat) në skenë është më shumë se 30 vjet dhe deri më tani kanë nxjerrë tetë albume. Fighting Windmills janë nga Shkupi, të formuar në vitin 2007, ku marrin pjesë 5 muzikantë nga gjenerata më e re. Ata krijojnë muzikë nga shumë zhanre, si: post-rok, post-pank, xhez të lirë, muzikë ambientale dhe muzikë klasike bashkëkohore.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia