Në QKR nesër në mbrëmje hapet ekspozita e Ivan Ivanovskit

Në Qendrën e Kulturës të të Rinjve nesër në mbrëmje (5 korrik) do të çelet ekspozita “Simptomat” e Ivan Ivanovskit. “Simptomat” është titulli i një serie vizatimesh, pikturash dhe skulpturash në të cilat Ivan Ivanovski trajton vetveten, si subjekt i konstituuar në themel, i krijuar dhe i mbajtur nga një rrjet diskursesh kulturore, historike, intelektuale dhe morale, që manifestojnë marrëdhëniet e fuqisë në rendin kapitalist.Ekspozita “Simptomat” realizohet me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës ...

izlozba_simptomi

Ka lindur më 27 shtator të vitit 1983 në Shkup, Ivan Ivanovski është artist që krijon në disa fusha. Videot e tij eksperimentale dhe të filmave të animuar janë prezantuar dhe shpërblyer në disa festivale filmi në Serbi, Greqi, Holandë, Maltë, Slloveni, Bosnje dhe Hercegovinë, Itali dhe në SHBA.

 

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia