Performanca “Gjarpri” sonte në Shtëpinë e Kulturës në Strugë

Në skenën verore të Shtëpisë së Kulturës në Strugë, sonte në orën 20.30, artisti i spikatur maqedonas Ismet Ramiqeviq do të prezantojë performancën “Gjarpri”. Performanca e Ramiqeviqit, që është një prej pjesëmarrësve në koloninë artistike “Ura e kulturës”, e cila po zhvillohet këto ditë në Strugë, paraqet një protestë ne vetvete të artistit kundër luftërave në botë ...

Ismet-Ramikevik_slika

Kolonia artistike “Ura e Kulturës”, në kuadër të së cilës punon një grup i përzier artistësh nga Greqia dhe Maqedonia realizohet nga Shoqata qytetare “Koncept”, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës.

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia