Министерството за култура ја прифати оставката на в.д директорот на Македонскиот народен театар

Министерството за култура ја известува јавноста дека денес ја прими и ја прифати оставката на в.д директорот на Н.У Македонски народен театар, Драган Спасов - Дац.