Oфицери за заштита на лични податоци во Министерството за култура

Согласно политиките на Владата на Република Македонија за транспарентност и отчетност, Министерството за култура на Република Македонија ги објавува податоците и контактите на Oфицери за заштита на лични податоци во Министерството за култура...

Oфицери за заштита на лични податоци во Министерството за култура се:

  1. Мујо Скендеровиќ, самостоен референт –Библиотекар

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

тел. 02 3207 416

  1. Илија Прокиќ, советник за документација и архивско работење

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите