Министерот Алаѓозовски ќе го претстави буџетот во културата за 2018 година

Министерот за култура на Република Македонија, Роберт Алаѓозовски денес (13 декември 2017) на прес - конференција во Владата на РМ со почеток во 12 часот, ќе го претстави предлог-буџетот на Министерството за култура за 2018 година.