Прес конференција на министерот Алаѓозовски: 100 дена нова Влада во културата

Министерот за култура на Република Македонија, Роберт Алаѓозовски ќе одржи прес конфенреција, на која ќе се претстават постигнувањата во областа на културата во првите 100 дена на новата Влада на Република Македонија. 

Прес конференцијата ќе се одржи утре (18 септември 2017), со почеток во 12:30 часот, во прес - салата на Владата на РМ.