Министерката за култура ќе престојува во работна посета на Кавадарци

Во 10.30 часот предвидени се изјави за медиуми

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска утре (1.12.2014 година) ќе престојува во работна посета на Кавадарци каде ќе ја посети комплетно реновираната куќа на македонскиот револуционер Страшо Пинџур во Ваташа.