Министерката за култура ќе се обрати на промоцијата на Центарот за едукација при Националната установа Музеј на Македонија

Четврток (13.11.2014 година) во 10.30 часот во „Музеј на Македонија“

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска утре (13.11.2014 година) во 10.30 часот, ќе се обрати на промоцијата на Центарот за едукација при Националната установа Музеј на Македонија.