Министерката за култура ќе се обрати на промоцијата на книгата „Јавна и културна дипломатија“ од Васко Шутаров

Вторник (11.11.2014 година) во 11 часот во објектот „Порта Македонија“

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска утре (11.11.2014 година) во 11 часот, во објектот Порта Македонија ќе се обрати на промоцијата на книгата „Јавна и културна дипломатија“ од Васко Шутаров.