Millço Mançevski e njoftoi ministrin Ademi për startin e filmit “Shelgu”

Regjisori Millço Mançevski sot e ka informuar ministrin e Kulturës, Asaf Ademi, për fillimin e incizimit të filmit të vet më të ri “Shelgu”...

DSC_0837

Mançevski ministrit Ademi ia ka prezantuar një pjesë nga materiali i incizuar nga skenat e para të incizuara në Mariovë të Prilepit gjatë muajit gusht, si para-incizim sepse janë nevojitur kushte verore për këto skena. Incizimi kryesor i këtij filmi fillon në tetor ku do të incizohet në Mariovë dhe në Shkup.

Mançevski e ka informuar ministrin Ademi se filmi i tij i gjashtë do të realizohet deri në fund të vitit, ndërsa premiera e të njëjtit do të jepet në pranverë të vitit të ardhshëm.

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia