Интервју

Со деновите на македонската култура интензивно го промовираме македонското културно богатство

Македонско сонце

Мислам дека во овој период културата се злоупотреби во политички цели, што не е во ред. Навистина треба нешто што е благородно и што во интерес на развојот на културниот живот на Република Македонија.

Повеќе...

На Македонија и претстојат бројни манифестации за промоција


Интервју на државниот секретар во Министерството за култура за редакција „Вечер“ 

04-03-2010 година 

Повеќе...

VIP GALA Интервју со Анита Јовановска портпарол во Министерството за култура

VIP GALA Анита Јовановска е портпарол во Министерството за култура. Таа ни раскажува како е да се биде на едната и на другата страна од новинарство

Повеќе...

kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia