Интервју на министерот Алаѓозовски во „Само вистина“ на Канал 5

Министерот за култура на Република Македонија, Роберт Алаѓозовски на 20 декември 2017 учествуваше во интервју кај Мирјана Трпческа на „Само вистина“ на Телевизија Канал 5...

alagjozovski_samo_vistina_20_dec_2017

Целосното интервју на министерот Алаѓозовски за ТВ Канал 5 може да се пронајде на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=SlU9WIrPzIA