Интервју на министерот Алаѓозовски на „Топ тема“ на Телевизија Телма

Министерот за култура на Република Македонија, Роберт Алаѓозовски на 9 ноември 2017 учествуваше во интервју кај Оливера Трајковска на „Топ тема“ на Телевизија Телма...alagjozovski_top_tema_9_nov_2017

Целосното интервју на министерот Алаѓозовски за ТВ Телма може да се пронајде на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=P_ohwW8PDnA