Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска за проектите и Годишната програма во „Јади бурек“ на Сител телевизија

jadi_burek-1

Разговор со министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска во емисијата „Јади бурек“ на Сител телевизија 

ПОДИГНИ ИНТЕРВЈУ

  Канческа-Милевска во емисијата „Јади бурек“  - 2016-07-06