„ВЕЧЕР“ - Археолошкиот музеј во Скопје денес ги отвора портите

logo_vecer_1

Аргументирано сведоштво

за македонската историја пред светот!

015_Arh_muzej_eksponati_640016_Arh_muzej_eksponati_640...