Интервју за Утрински весник

01_Elizabeta_kanceska-Milevska_2a-320

Интервју: Не сме поврзани со општина Центар за „Скопје 2014“

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска тврди дека досега официјално не се сретнала со грчки министер за култура, но и дека од УНЕСКО, чија мисија доаѓа во декември, досега не стигнале негативни реакции за Охрид...

Utrinski_-_naslovna-200

Во прилог е интервју со министерката за култура д-р Елизабета Канческа-Милевска

на новинарката Катерина Богоева/Утрински весник