Отворено владино партнерство

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Годишен извештај на органите на државната управа за напредокот на состојбата на еднаквите можности за жените и мажите 1044
2 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2016 ГОДИНА 1414
3 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 2015 ГОДИНА 1419
4 Национален регистар на објекти кои се заштитено културно наследсво 31.12.2012 1980
5 Установи во кои се одвива театарска дејност 1798
6 Регистер со адреси од установи и фолклорни здруженија 1850
7 АКЦИСКИ ПЛАН ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА НАЦИОНАЛНАТА СТРAТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 - 2017 1819
8 НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 - 2017 2423
kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia