Државни советници

Државен советник за спроведување на програмата за работа на министерството

Дарко Стефановски

Државен советник за правни работи

м-р Весна Илиевска    Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите   

Државен советник за дејности од областа на културата и уметноста

м-р Снежана Ристовска    Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Државен советник  за меѓународна соработка

м-р Ирина Димовска

Државен советник за  инвестициони објекти и јавни набавки

Лидија Лазарова    Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Државен советник за финансиски прашања

Ѓурѓица Трајковска    Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Државен советник за остварување на културата на заедниците

д-р Нермин Адеми    Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Државен советник за заштита на културното наследство

Диме Маџовски

obrakanje-minister

Фотогалерии

  • 0
  • 1
  • 2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanecarheoloski-vesnik

exploring-macedonia

macefdrr     

 cultema_logo    msu_logo_mk