ЗАКОН ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА

ЗАКОН ЗА  АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ  ДОБРА
Службен весник на РМ, бр. 103 од 19.08.2008 година

-ЗАКОН ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА - Консолидиран – неофицијален пречистен текст („Службен весник на Република Македонија“ бр.103/08, 47/11, 51/11 , 154/15 и 39/16)

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ
ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА

Сл. Весник на Р. Македонија, бр.47 од 08.04.2011 година

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ
ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА

Сл. Весник на Р. Македонија, бр.51 од 13.04.2011 година

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА (Службен весник на РМ, бр. 154/15)

-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА АУДИОВИЗУЕЛНИТЕ ДОБРА (Службен весник на РМ, бр. 39 од 29.2.2016 година)

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia