Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
11 Повик за „Поддршка на европски проекти за соработка“ во рамки на програмата „Креативна Европа - Култура (2014-2020)“ за 2018 година Петок, 22 Септември 2017 3187
12 Повик за аплицирање на програмата за размена „Artist-in-Residence Programme 2018“ Петок, 22 Септември 2017 2366
13 Отворен повикот за учество на Меѓународниот фестивал „Сараевска зима“ Четврток, 21 Септември 2017 2245
14 МАНИФЕСТАЦИЈА „НОВ КУЛТУРЕН БРАН“2017 Понеделник, 31 Јули 2017 11698
15 С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ УСТАНОВИ ОД ОБЛАСТА НА КУЛТУРАТА ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НАЦРТ-ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА 2018 ГОДИНА Понеделник, 12 Јуни 2017 7421
16 КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДРЖАВНАТА НАГРАДА „11 ОКТОМВРИ“ ВО 2017 ГОДИНА Петок, 28 Април 2017 1650
17 КОНКУРС ЗА ОТКУП НА МУЗИЧКИ КОМПОЗИЦИИ ВО 2017 ГОДИНА Четврток, 06 Април 2017 1694
18 КОНКУРС ЗА ОТКУП НА УМЕТНИЧКИ ДЕЛА ОД ОБЛАСТА НА ВИЗУЕЛНИТЕ УМЕТНОСТИ ВО 2017 ГОДИНА Четврток, 02 Март 2017 1558
19 КОНКУРС ЗА ОТКУП НА СКУЛПТУРИ ОД ГАЛЕРИСКИ ФОРМАТ ОД ОБЛАСТА НА ВИЗУЕЛНИТЕ УМЕТНОСТИ ВО 2017 ГОДИНА Четврток, 02 Март 2017 792
20 ПРИФАТЕНИ ПРОЕКТИ ПО КОНКУРСОТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ОД ОБЛАСТА НА КРЕАТИВНИТЕ ИНДУСТРИИ ЗА 2017 ГОДИНА Петок, 24 Февруари 2017 1604
kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia