Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
1 КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, МАНИФЕСТАЦИЈА „ГРАД НА КУЛТУРАТА ВО 2019 ГОДИНА“ Вторник, 04 Декември 2018 356
2 KONKURS PËR FINANCIMIN E PROJEKTIT NGA INTERESI KOMBËTAR, MANIFESTIMI "QYTETI I KULTURËS NË VITI 2019" Вторник, 04 Декември 2018 112
3 К О Н К У Р С за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година Среда, 14 Ноември 2018 1951
4 KONKURS për ndarjen e kompensimeve mujore për artistët e pavarur për vitin 2019 Среда, 14 Ноември 2018 467
5 КОНКУРС за учество во финансирање на проекти за манифестацијата „Млади Европејци“ во 2018 година Понеделник, 05 Ноември 2018 3150
6 KONKURS për pjesëmarrje në financimin e projekteve për manifestimin “Evropianët e Rinj” në vitin 2018 Понеделник, 05 Ноември 2018 611
7 Конкурс за стручно усовршување на уметници и дефицитарни стручни кадри во областа на театарот, музиката, танцот, литературата, визуелните уметности, архитектурата и дизајнот и заштитата на недвижното, движното и нематеријално културно наследство за 2019 г Четврток, 01 Ноември 2018 1822
8 Konkurs për vitin 2019 për përsosje profesionale të artistëve dhe kuadrit deficitar nga sfera e teatrit, muzikës, vallëzimit, literaturës, artit pamor, arkitekturës e dizajnit dhe mbrojtjes së trashëgimisë kulturore Четврток, 01 Ноември 2018 1121
9 КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ЗА 58 - ТА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА ВО ВЕНЕЦИЈА ВО 2019 ГОДИНА Петок, 26 Октомври 2018 1273
10 KONKURS PËR FINANCIMIN E PROJEKTIT ME INTERES NACIONAL NË KULTURË PËR EKSPOZITËN E 59-TË NDËRKOMBËTARE TË ARTIT NË VENECIA PËR VITIN 2019 Петок, 26 Октомври 2018 234
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia