Посета на премиерот Никола Груевски на Министерството за култура

Претседателот на Владата на Република Македонија, г. Никола Груевски, на 24 јануари 2012 година оствари средба со раководниот тим во Министерството за култура. Средбата се одржа во просториите на Министерството за култура и на неа се разговараше за тековните проекти и активности во областа на културата. Како во минатото, така и сега, премиерот Груевски ја продолжува практиката на посети на министерствата и државните институции со цел директно да се запознае со нивното работење.

02_PVRM_80003_PVRM_80010_PVRM_80011_PVRM_80014_PVRM_80021_PVRM_80024_PVRM_80025_PVRM_80033_PVRM_80035_PVRM_800


kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia